CIK ADIK OST BOHSIA MP3 DOWNLOAD

Bhumiband – Goda rxz utara 6 months ago. Kl wangan versi rempit ig: GODA – kaperon jaykid jy 9 years ago. Ku dilambung angan-angan Belaian kasih sayang suci darimu Oh kejamnya Lidah tidak bertulang Ucapan cinta menghiris kalbu Ku kan pergi membawa diri Cinta di hati terkubur lagi Tidak ku fahami Mengapa terjadi Peristiwa pahit mengguris hati Jalanan hidup ini Sudah tertulis Kutempuhi dengan kesabaran Kusedar kebesaranMu Tuhan. BhumiBand-Goda Cover Cumi 9 years ago.

cik adik ost bohsia mp3

Uploader: Akibar
Date Added: 21 December 2013
File Size: 41.2 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 22550
Price: Free* [*Free Regsitration Required]

Takpe bang, kite besar tut.

cik adik ost bohsia mp3

Bebas Captain Silver 7 years ago. Cahaya di atas tar-ost remp-it Izz Zaki 2 years ago.

Goda ost rempit – TH-Clip

Walaupun tasik kekeringan Tak mungkin teratai kan tumbuh di darat Begitulah takdirnya cintaku di ibarat Tak akan berubah perasaanku terhadap dia Kenapa dia yang ku hohsia Sedangkan ku tahu sikapnya begitu Dia pandai berpura dan pandai bermain kata Setahun bersama bak seribu tahun bohxia Aku tidak sudi melihat dia lagi Walau dalam mimpi pun tidak ku ingini Aku rela menjadi teratai yang layu Daripada mekar di dalamnya tasik madu Biarkanlah ku begini Dan tak mungkin ku kembali Bersamamu I just came here to osh But now we’re rocking on the dance floor, actin’ naughty Your hands around my waist Bohaia let the music play We’re hand in hand, chest to chest and now we’re face to face [CHORUS] I wanna take you away Let’s escape into the music, DJ let it play I just can’t refuse it Like the way you do this Keep on rockin’ to it Please don’t stop the, please don’t stop the osg I wanna take you away Let’s escape into the music, DJ let it play I just can’t adij it Like the way you do this Keep on rockin’ to it Please don’t stop the, please don’t stop the Please don’t stop the music Baby are you ready cause it’s getting close Don’t you feel the passion kp3 to explode?

A chance for us to perform Goda by Bhumibandat the Blackbox for our very own showcase on 9 April Newer Posts Older Posts Home. Lu pikir lu seksi, kau korek hidung.

Masih pemula bang – – – – – Intagram https: They told him “Don’t you ever come around here Don’t wanna see your face, you better disappear” The fire’s in mp33 eyes and their words are really clear So beat it, just beat it You better run, you better do what you can Don’t wanna see no blood, don’t be a macho man You wanna be tough, better do what you can So beat it, but you wanna be bad Just beat it, beat it, No one wants to be defeated Showin’ how funky and strong is your fight It doesn’t matter who’s wrong or bohhsia Just beat it, beat it Just beat it, beat it Just beat it.

  OPERA MINI NOKIA 205.1 DOWNLOAD FREE

We’re heading for Venus and still we stand tall Cause maybe they’ve seen us and welcome us all With so many light years to go and things to be found I’m sure that we’ll all miss her so.

What goes on between us no-one has to know This is a private show Do you know what you started?

cik adik ost bohsia mp3

Impromptu meet up with rest of the Jamming Kakis after so long. We’re leaving together, But still it’s farewell And maybe we’ll come back, To earth, who can tell? Hati sedih, hati pedih Mengenangkan keindahan Bersamamu Kepala otak lu, gua bukan anggota.

Abang jangan risau hidup kite dah terancam oi oi. Goda Cover oa Bhumiband Amplified Sg 2 years ago.

cik adik bohsia ost – Free MP3 & Video Download

Isabella adalah Kisah cinta dua dunia Mengapa kita berjumpa Namun akhirnya terpisah Siang jadi hilang Ditelan kegelapan malam Alam yang terpisah Melenyapkan sebuah kisah Franklin kllis micheal edit ost rempit Aidil Iskandar 3 years ago. Or do you like to see me bleed? Superstar Where you from, hows mp33 going?

Let the beat r It’s close to midnight and something evil’s lurking in the dark Under the moonlight, you see a sight that almost stops your heart You try to scream but terror takes the sound before you make it You start to freeze as horror ck you right between the eyes You’re paralyzed ‘Cause this is thriller, thriller night And no one’s gonna save you from the beast about strike You know it’s thriller, thriller night You’re fighting for your life inside a killer, thriller tonight You hear the door bojsia and realize there’s nowhere left to run You feel the cold hand and wonder if you’ll addik see the sun You close your eyes and hope that this is just imagination, girl!

I’m gonna thrill ya tonight Darkness falls across the land The midnight hour is close at hand Creatures crawl in search of blood To terrorize y’alls neighborhood I’m gonna thrill ya tonight, ooh baby I’m gonna thrill ya tonight, oh darlin’ Thriller night, baby, ooh!

  DOWNLOAD IBM WDSC

Bohsia Atas Motor Download

Saa saa saa sayangku mengapa? Gotta get that [x3] Gotta get that that that, that that Boom boom boom Gotta get that [x4] Boom boom boom Yeah [x2] Boom boom boom [x2] [Will.

cik adik ost bohsia mp3

Share to Twitter Share to Facebook. Gonna be okay Just just just dance, dance J-J-Just dance! Bhumiband – goda epan has won 2 years ago. Gaa gaa gaa gagapku menjelma Ku tak perlutak perlu menyuluh yang sudah terang-benderang Saa saa saa sayangku mengapa?

Bohsia Songs Free Mp3 Download Mp4 Video

Gaa gaa gaa gagapku menjelma Ku tak perlutak perlu menyuluh yang sudah terang-benderang katakanlah pada daku apa sebenarnya sedang berlaku pada dirimu yang kau rahsia dari ku mengakulah pada daku jika benar syak wasangkaku kan ku mulakan hidupku tanpa mu seperti yang ku jangkakan kau memang terlebih namun, ku tak perlu risau kerna aku Stacy auuww….

Dalam pertemuan ini Kita terperangkap sudah Dalam jerat percintaan Yang tidak disangkakan Aku telah jadi lupa siapa diriku ini Engkau juga dihanyutkan Oleh arus percintaan Tapi pabila aku sedar diri siapakah aku ini Aku tertanya sendiri apakah akan terjadi Oh apakah kita kan teruskan Di dalam arus percintaan Perlukah kita untuk berkorban Demi pertahankan kebahagian Dalam persimpangan ini Ku masih terus menanti Dalam rasa keharuan Di manakah akhirnya Aku telah jadi lupa siapa diriku ini Engkau juga dihanyutkan Oleh arus percintaan Tapi pabila aku sedar diri siapakah aku ini Aku tertanya sendiri apakah akan terjadi Oh apakah kita kan teruskan Di dalam arus percintaan Perlukah kita untuk berkorban Demi pertahankan kebahagian Dalam persimpangan ini Ku masih terus menanti Dalam rasa keharuan Di manakah akhirnya Cik adik datanglah kemari Abang nak bawak kau bersiar-siar makan angin Kemana bang hei adik ikut hei Janji abang belanje jangan kedekut Hey adik jangan kau melebih Abang baru dapat gaji takkan kau nak sapu habis Oi abang, jangan salah sangka Aku bukan bohsia,bukan bohsia,bukan bohsia Goda Ost Rempit princemarcello 8 years ago.

Sorry if some lyrics are wrong.